Lagi-lagi cute...


Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 1.70
Produk kod : KB4
minimum order : 10 unit




Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 2.00
Produk kod : KL4
minimum order : 10 unit




Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 2.00
Produk kod : KL5
minimum order : 10 unit




Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 2.00
Produk kod : KL5
minimum order : 10 unit




Saiz : Medium / Sederhana (H: 25cm, L : 19cm W: 8cm)
Harga seunit: RM 2.40
Produk kod : GS1
jenis kertas : smooth glossy
minimum order : 10 unit

Penghabisan Stok. MURAH!! MURAH!!


Saiz : Giant size (H: 35cm, L : 50cm W: 11cm)
Harga : RM 4.50
Produk kod : GG4
minimum order : 10 unit




Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 2.00
Produk kod : PB1
minimum order : 10 unit




Saiz : Giant size (H: 35cm, L : 50cm W: 11cm)
Harga : RM 2.60
Produk kod : KG3
minimum order : 10 unit




Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 1.70
Produk kod : KB3
minimum order : 10 unit




(front view)

(side view)

Saiz : Giant size (H: 35cm, L : 50cm W: 11cm)
Harga : RM 2.60
Produk kod : KG1
minimum order : 10 unit



Saiz : Besar (H: 30cm, L : 24cm W: 8cm)
Harga : RM 2.00
Produk kod : KB1
minimum order : 10 unit




Saiz : Medium / Sederhana (H: 25cm, L : 19cm W: 8cm)
Harga : RM 1.70
Produk kod : KS2
minimum order : 10 unit




Saiz : Kecil (H: 20cm, L : 14cm W: 7cm)
Harga : RM 1.40
Produk kod : KT1
minimum order : 10 unit




Saiz : Medium / Sederhana (H: 25cm, L : 19cm W: 8cm)
Harga seunit: RM 2.40
Produk kod : GS1
jenis kertas : smooth glossy
minimum order : 10 unit


Untuk Tempahan ~ korang email cutepaperbag@gmail.com
Kalau ade pertanyaan lak sms ~ 017-3625271

PEMBAYARAN & PENGHANTARAN

Pembayaran

~ Harga yang dipaparkan adalah harga barangan tanpa kos penghantaran. Pembeli diminta menambahkan kos penghantaran dalam jumlah pembayaran semasa membuat bayaran.

~ Bayaran boleh dibuat melalui MAYBANK, CIMB dan PAYPAL sahaja. Sila sms/emel Nama korang, Kod Produk, jumlah bayaran, tarikh, masa dan bank untuk pengesahan pembelian. Cara pembayaran juga akan di emel/sms pada korang lepas pengesahan tempahan.

Penghantaran

~ Kaedah penghantaran adalah melalui POS. Korang boleh pilih antara POS LAJU atau POS EXPRESS.

~ Sekiranya korang berada di sekitar lembah Klang, anda juga boleh COD di Ong Tai Kim Sentul atau Giant Batu Caves.

~ Kos penghantaran bagi setiap item adalah RM6.00 (Sem) / RM9.00 (Sbh/Swk) terhad bagi berat item bawah 500 gm

~ Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 1-2 hari bekerja setelah pembayaran dibuat.

PERHATIAN!!!
Korang diminta untuk memastikan saiz, dan keterangan tambahan sebelum membuat tempahan untuk mengelakkan sebarang kesulitan (",)

Cute Paper Bag Contoh 2

video

Cute Paper Bag Contoh 1

video

Cute Paper Bag..!!

Korang selalu g shopping tak..?
Selalu tak tempat shopping macam jusco ke, tanye kt korang camni - "Cik nak beg plastik ke..? Kalau nak bayar 20sen ye"kate cik cashier dgn snyuman manisnye..

Kalau beg plastik tu cute, ok gak la kn, berbaloi la aku bayar 20 sen tu, ni last2 beg tu jd wat beg buang sampah jela..

So tu yang aku nak cari paper bag bebanyak so leh la aku pakai bile nak shopping.. pastu aku pn mmg nak survey paper bag tu kenduri nnti.. Asalnye aku nk cari paper bag untuk kegunaan sendiri, last2 aku jmpe .......

Back to Home Back to Top CutePaperBag. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.